€135 VOOR 3 Daags Disney’s Magische Vuurwerk Festival aankomst 6, 8 of 11 november inclusief alle dagen entree parken plus hotel met ontbijt

0

Geniet van een 3-daags arrangement in Disneyland Paris tijdens Disney’s Magische Vuurwerk Festival en beleef twee spectaculaire avonden vol vuurwerk en special effects!
Als ultieme afsluiting van een eerste magische dag kun je in het Disneyland Park genieten van een avondshow vol duizenden lichtjes, kleur en magie. Disney Illuminations! vertelt een ontroerend, magisch verhaal. Mickey Mouse neemt je mee op een avontuurlijke tocht langs de klassieke Disney sprookjes en nieuwe verhalen zoals Star Wars, Frozen en Pirates of the Caribbean.
Op de tweede avond wordt de avondlucht boven Lake Disney verlicht door een spectaculair vuurwerk begeleidt door special effects en bijpassende muziek. Het kalme water reflecteert op een prachtige wijze de magie boven het water en de soundtrack zorgt voor een opbouwende spanning naar de grootse finale. Daarnaast kun je natuurlijk genieten van de meer dan 50 attracties, shows en parades in Disneyland Paris.Deel.

Comments are closed.