‘Telefoon in Noorwegen vermiste Arjen Kamphuis was in beweging’

0

Volgens de Noorse politie heeft in de twintig minuten dat de telefoon van de in Noorwegen vermiste Arjen Kamphuis op 30 augustus was ingeschakeld, het toestel contact gemaakt met drie verschillende telecommasten. Familie en vrienden van Arjen Kamphuis zijn inmiddels gefrustreerd over het onderzoek naar de verdwenen cyberspecialist. 

De drie aangestraalde telecommasten staan allemaal in de provincie Rogaland in het zuidwesten van Noorwegen. De afstand tussen de eerste en derde mast is rijdend ongeveer 75 minuten. Volgens de Noorse politie ligt het dan ook voor de hand dat Kamhpuis’ telefoon in beweging was, maar een andere oorzaak valt niet uit te sluiten. De politie doet daar onderzoek naar, meldt zender de Noorse zender TV2.

Familie en vrienden van Arjen Kamphuis zijn inmiddels gefrustreerd over het onderzoek naar de met raadsels omgeven verdwijning. Meer dan een maand na zijn vermissing is er nog altijd geen spoor van de cyberspecialist Kamphuis. De vrienden van Kamphuis menen dat de Noorse politie veel te traag handelt.

Woordvoerder van familie en vrienden, Ancilla van de Leest, schrijf op haar account in het Engels dat ze tot nu toe op haar tong heeft gebeten, om dat een negatieve houding de zaak geen goed doet. “Maar we zijn niet blij met het gebrek aan snelheid waarmee aanwijzingen en tips worden onderzocht.”

Deel.

Comments are closed.