Voordelig met de trein naar Schiphol of je vliegveld in België of Duitsland

0

Vertrek je vanuit België vanaf Zaventem, de nationale luchthaven van onze zuiderburen, of Charleroi dan is het misschien een goed idee met de trein naar de luchthaven te gaan. Het scheelt parkeerkosten en als je ruim van tevoren je treinreis boekt is het ook nog eens niet duur. Dat geldt overigens ook voor de Duitse luchthavens Düsseldorf en Weeze net over de grens. En natuurlijk ga je ook met de trein naar Schiphol! 00schiphol
Op Schiphol draait het natuurlijk allemaal om vliegtuigen, maar om er te komen kunt u toch het beste de trein nemen! Vanuit heel Nederland verzorgt NS regelmatige dienstregelingen, zodat u soepel naar de luchthaven reist.


Met de trein voordelig naar Schiphol 

 

00charleroi
Brussel Zuid Charleroi Airport is een kleine luchthaven ten zuiden van Brussel, nabij Charleroi. Vanaf hier vertrekken veel prijsvechter-airlines.


Met de trein naar Brussels Charleroi Airport vanaf € 35,40

00zaventem
Brussels Airport – beter bekend als Brussel Zaventem – is de nationale luchthaven van België en goed bereikbaar met de trein.


Met Thalys naar Brussels Airport Zaventem vanaf € 35,40

00dusseldorfDüsseldorf International Airport is de op 2 na grootste luchthaven van Duitsland en ligt maar net over de grens met Nederland. De luchthaven is ideaal te bereiken. Prijs vanaf € 19 enkele reis.

Met de trein naar Düsseldorf International Airport vanaf € 19

00weeze
Airport Weeze – voorheen bekend als Flughafen Niederrhein – ligt bij het Duitse plaatsje Weeze. Vanaf deze luchthaven verzorgt een zestal luchtvaartmaatschappijen vluchten naar Europese en Noord-Afrikaanse bestemmingen.

Met de trein reizen naar Airport Weeze vanaf € 22.50


Deel.

Comments are closed.