Is het geen mooie dag om uw ZOMERVAKANTIE 2020 te boeken? Nu nog met VROEGBOEKKORTING

0

Is het geen mooie dag om zomervakantie 2020 te boeken? Wie zijn zomervakantie 2020 aan het begin van het jaar boekt ontvang hoge  vaak vroegboekkortingen en op die manier betaal je dus nooit te veel! Bovendien: NU IS HET AANBOD NOG GROOT!

Ga je op vakantie met kinderen dan is het vaak gewenst om een familiekamer te hebben. Zo zijn de kinderen toch nog dichtbij, maar hebben ze vaak een eigen slaapkamer. De familiekamers zijn vaak als eerste uitverkocht voor de zomervakantie en daarom kan je die maar beter snel boeken.

Een betaalbare zomervakantie is altijd mogelijk. Denk maar eens aan een goedkope zomervakantie naar de opkomende landen Bulgarije en Kroatië.

De aangeboden vakanties zijn inclusief de vlucht, eventuele transfers en hotel of appartement. Op de reizen zijn de voorwaarden van Stichting Garantiefonds Reizen (SGR) van toepassing. Dat maakt dat u geen enkel financieel risico loopt mocht de reisorganisator eventueel failliet gaan of de reis onverhoopt om een andere reden niet door kan gaan. U boekt dus 100% veilig.

Dit zijn de vakantiedata van de verschillende regio’s:

Aanbiedingen zomervakantie Regio Noord 4 juli tot en met 16 augustus 2020

Aanbiedingen Zomervakantie Regio Midden 8 juli tot en met 30 augustus 2020

Aanbiedingen Zomervakantie Regio Zuid 11 juli tot en met 23 augustus 2020

REGIO NOORDREGIO MIDDENREGIO ZUID


Voor u vertrekt

Voor €10.50 kunt u vanaf ieder station in Nederland met de trein naar Schiphol, vliegveld Eindhoven of Rotterdam. Gaat u liever met de auto dan kunt u een parkeerplek reserveren op Schiphol en de vliegvelden Eindhoven, Rotterdam, Brussel Zuid (Charleroi) en Brussel Zaventem. Mocht de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie niet bij de prijs zijn inbegrepen dan kunt u die transfer hier bijboeken of kunt u een auto huren. Vergeet u ook geen reisverzekering af te sluiten! TIP: Wilt u echt geen deal missen? Zet dan onze web app op uw mobiel. Dat gaat heel simpel.

Zelf u vakantie samenstellen?

U heeft geen geschikte reis gevonden of u stelt liever zelf uw vakantie samen? Maak dan gebruik van onze prijsvergelijkers, waarmee u bijna zeker uw vliegticket, uw hotel en de eventuele autohuur voor de laagst mogelijke prijs boekt. Die prijsvergelijker zoeken razendsnel bij meer dan 1200 partners wereldwijd naar die laagste prijs voor vliegtickets, hotelaanbiedingen en huurauto’s. TIP: Wilt u in het land van bestemming een rondreis maken dan is het vaak handiger -en vaak ook voordeliger- te vliegen naar ‘a’ en te vertrekken vanaf ‘b ‘terug te vliegen. Voorbeeld: Wilt u Route 66 in de Verenigde Staten rijden die loopt van Chicago naar Los Angeles dan neemt u een ticket voor de heenreis naar Chicago, huurt u een auto die op het vliegveld voor u klaar staat en rijdt u naar Los Angeles waar u uw auto op het vliegveld weer inlevert en terug vliegt vanaf Los Angeles. U boekt uw vliegticket dan door bovenin de vliegticketvergelijker voor de optie multi-stad te kiezen. Handig toch?

VliegticketsAutoverhuurHotels


(Deals van vandaag onder de reclame)

DEALS VAN VANDAAG

Deel.

Comments are closed.