TUI annuleert ALLE REIZEN tot en met vertrek op 30 APRIL 2020

0

Reisorganisatie TUI heeft besloten om de periode te verlengen waarbinnen gratis geannuleerd kan worden. “Vanuit diverse bestemmingen is ook al aangegeven dat hotels niet of later opengaan”, laat de reisorganisatie weten.

De klanten die geannuleerd worden krijgen allemaal de voucher (pakketreizen, maar ook Seat Only). Kijk voor de details daarvan op de FAQ pagina. “Ook zijn hiermee de versoepelde voorwaarden van de omruilgarantie opgeschoven tot en met 31 mei; kosteloos wijzigen tot één dag voor vertrek, zie ook hier weer voorwaarden op de FAQ pagina.”

“Verder wordt er momenteel nog steeds met man en macht gewerkt aan het terughalen van alle pakketreizigers overal ter wereld. Ruim tweede is inmiddels terug. Dan zijn er ongetwijfeld nog reizigers op diverse bestemmingen die niet bereikt zijn, dat geldt niet alleen voor ons, maar ook voor de andere reisorganisaties en zeker airlines”, laat Petra Kok (woordvoerder TUI Nederland) weten.

“Er wordt in nauw overleg met het ministerie van Buitenlandse Zaken bekeken hoe we hierin gezamenlijk kunnen optrekken als branche. Frank Oostdam (voorzitter/directeur ANVR) zal daar nadere berichten over delen”, zegt Kok.

bron: TRAVELPRO

Deel.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: