Retourtickets SPANJE – Vandaag o.a. Barcelona €12

0

SNEL NAAR DE DEAL


Stedentrip naar Spanje?

Genieten van een aangenaam klimaat, de beste tapas eten en een rijke historie ontdekken. Dat staat je te wachten als je een stedentrip Spanje boekt bij Bebsy. Voor een unieke stedentrip Spanje hoef je slechts 2,5 uur vliegen vanaf Nederland. Bovendien kun je bij Bebsy ook nog eens goedkoop naar Spanje. Bewonder waanzinnig Barcelona, sta versteld van het koninklijk Madrid of bezoek de minder bekende parels van Spanje, zoals Sevilla en Bilbao. Waar wacht je eigenlijk nog op?

Het Koninkrijk Spanje ligt in het zuidwestelijke deel van Europa. Ieder jaar gaan ontzettend veel toeristen naar dit heerlijke land. Er is namelijk genoeg zon, zee en strand om lekker bij te komen tijdens een vakantie. Omdat Spanje als land barst van de cultuur is een stedentrip Spanje de laatste jaren populairder geworden. Hierdoor kan je heerlijk voor een lange vakantie of een weekend weg vertoeven in dit land. Ervaar de lokale tradities, proef de mediterrane keuken en sta versteld van de rijke historie tijdens een stedentrip Spanje.

Wist je namelijk dat Spanje al heel vroeg werd bewoond? Bovendien is het land voor diverse bevolkingsgroepen een woonplaats geweest. Dit zie je tijdens een stedentrip Spanje met eigen ogen. Wil je graag op vakantie gaan in Spanje, maar heb je het land nog nooit eerder bezocht? Ga dan goedkoop naar Spanje door een stedentrip Spanje te boeken!

Voor u vertrekt

Voor €10.50 kunt u vanaf ieder station in Nederland met de trein naar Schiphol, vliegveld Eindhoven of Rotterdam. Gaat u liever met de auto dan kunt u een parkeerplek reserveren op Schiphol en de vliegvelden Eindhoven, Rotterdam, Brussel Zuid (Charleroi) en Brussel Zaventem. Mocht de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie niet bij de prijs zijn inbegrepen dan kunt u die transfer hier bijboeken of kunt u een auto huren. Vergeet u ook geen reisverzekering af te sluiten! TIP: Wilt u echt geen deal missen? Zet dan onze web app op uw mobiel. Dat gaat heel simpel.

Zelf u vakantie samenstellen?

U heeft geen geschikte reis gevonden of u stelt liever zelf uw vakantie samen? Maak dan gebruik van onze prijsvergelijkers, waarmee u bijna zeker uw vliegticket, uw hotel en de eventuele autohuur voor de laagst mogelijke prijs boekt. Die prijsvergelijker zoeken razendsnel bij meer dan 1200 partners wereldwijd naar die laagste prijs voor vliegtickets, hotelaanbiedingen en huurauto’s. TIP: Wilt u in het land van bestemming een rondreis maken dan is het vaak handiger -en vaak ook voordeliger- te vliegen naar ‘a’ en te vertrekken vanaf ‘b ’terug te vliegen. Voorbeeld: Wilt u Route 66 in de Verenigde Staten rijden die loopt van Chicago naar Los Angeles dan neemt u een ticket voor de heenreis naar Chicago, huurt u een auto die op het vliegveld voor u klaar staat en rijdt u naar Los Angeles waar u uw auto op het vliegveld weer inlevert en terug vliegt vanaf Los Angeles. U boekt uw vliegticket dan door bovenin de vliegticketvergelijker voor de optie multi-stad te kiezen. Handig toch?

VliegticketsAutoverhuurHotels


(Deals van vandaag onder de reclame)

Comments are closed.