Naar deze landen mogen we vanaf vandaag weer op vakantie!

0

Het ministerie van Buitenlandse Zaken maakte zaterdagochtend vroeg bekend dat reizen naar Finland, Ierland, Malta, Portugal (inclusief de Azoren en Madeira) weer mogelijk is. Verder gaat het om de Noord- en Zuid-Egeïsche eilanden en Ionische eilanden (Griekenland), de Balearen en Canarische eilanden (Spanje). Deze landen en regio’s gaan van oranje naar geel.

Dat geldt ook voor Aruba, Curaçao, Sint Maarten, Rwanda en Thailand. Saba en Sint Eustatius krijgen de code groen. Tot dusver gold in verband met corona het algemene reisadvies om niet naar het buitenland te reizen, maar vanaf vanaf vandaag, zaterdag, komt Buitenlandse Zaken met een reisadvies per land.

De reisadviezen zijn te vinden op de website wijsopreis.nl.

Comments are closed.