Tickets naar DUBAI €256

0

SNEL NAAR DE DEAL


Dubai in het kort

Dubai is alleen al qua locatie het hart van de Verenigde Arabische Emiraten. Het ligt ingesloten tussen o.a. Abu Dhabi en Sharjah. Het is daarnaast ook nog eens het bruisende middelpunt met dank aan de vele bezienswaardigheden. Die groter dan groots zijn!

‘Beklim’ de 828 m hoge Burj Khalifa, ga shoppen in het grootste winkelcentrum te wereld en bewonder de duurste fonteinenshow ter wereld. Sta je graag op de lange latten? Je vindt er ook het grootste indoor skicentrum. Deze staat in schril contrast met de lange stranden die je aan de kust vindt en de droge woestijn.

En dat is nog maar het topje van de ijsberg; Dubai biedt alles én veel. Bereid je voor op een aantal enerverende dagen volop verrassingen tijdens jouw vakantie in de Verenigde Arabische Emiraten. Goedkope vakantie naar Dubai boeken? 

Voor u vertrekt

Voor €10.50 kunt u vanaf ieder station in Nederland met de trein naar Schiphol, vliegveld Eindhoven of Rotterdam. Gaat u liever met de auto dan kunt u een parkeerplek reserveren op Schiphol en de vliegvelden Eindhoven, Rotterdam, Brussel Zuid (Charleroi) en Brussel Zaventem. Mocht de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie niet bij de prijs zijn inbegrepen dan kunt u die transfer hier bijboeken of kunt u een auto huren. Vergeet u ook geen reisverzekering af te sluiten! TIP: Wilt u echt geen deal missen? Zet dan onze web app op uw mobiel. Dat gaat heel simpel.

Zelf u vakantie samenstellen?

U heeft geen geschikte reis gevonden of u stelt liever zelf uw vakantie samen? Maak dan gebruik van onze prijsvergelijkers, waarmee u bijna zeker uw vliegticket, uw hotel en de eventuele autohuur voor de laagst mogelijke prijs boekt. Die prijsvergelijker zoeken razendsnel bij meer dan 1200 partners wereldwijd naar die laagste prijs voor vliegtickets, hotelaanbiedingen en huurauto’s. TIP: Wilt u in het land van bestemming een rondreis maken dan is het vaak handiger -en vaak ook voordeliger- te vliegen naar ‘a’ en te vertrekken vanaf ‘b ’terug te vliegen. Voorbeeld: Wilt u Route 66 in de Verenigde Staten rijden die loopt van Chicago naar Los Angeles dan neemt u een ticket voor de heenreis naar Chicago, huurt u een auto die op het vliegveld voor u klaar staat en rijdt u naar Los Angeles waar u uw auto op het vliegveld weer inlevert en terug vliegt vanaf Los Angeles. U boekt uw vliegticket dan door bovenin de vliegticketvergelijker voor de optie multi-stad te kiezen. Handig toch?

VliegticketsAutoverhuurHotels


(Deals van vandaag onder de reclame)

DEALS VAN VANDAAG

Comments are closed.