Tickets naar DUITSLAND – Vandaag o.a. Berlijn €52

0

SNEL NAAR DE DEAL


Duitsland in het kort

Wist je dat ons buurland een ideale bestemming is voor een leuke stedentrip? Tijdens een citytrip Duitsland geniet je van Duitse gezelligheid en leer je meer over de zeer indrukwekkende geschiedenis. En het mooie is, dat je er echt zó bent!

Als je aankomt in Duitsland kom je er al snel achter dat inwoners erg beleefd zijn en je altijd met ‘u’ aanspreken. Afspraken worden nagekomen, kwaliteit staat hoog in het vaandel en alles is goed geregeld. Voor een onbezorgde vakantie ben je in Duitsland dus zeker op de goede plek! Tradities en feesten zijn belangrijk en maandelijks worden er verschillende volksfeesten en muziekfestivals georganiseerd. Van het beroemde Oktoberfest en de Christkindlmärkte (kerstmarkt) heb je vast en zeker al eens gehoord. Duitse steden hebben daarnaast nog een hoop andere culturele hoogtepunten te bieden. Bezoek een van de prachtige musea of bewonder de mooiste graffiti en architectuur.  Goedkope vakantie Duitsland?

Voor u vertrekt

Voor €10.50 kunt u vanaf ieder station in Nederland met de trein naar Schiphol, vliegveld Eindhoven of Rotterdam. Gaat u liever met de auto dan kunt u een parkeerplek reserveren op Schiphol en de vliegvelden Eindhoven, Rotterdam, Brussel Zuid (Charleroi) en Brussel Zaventem. Mocht de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie niet bij de prijs zijn inbegrepen dan kunt u die transfer hier bijboeken of kunt u een auto huren. Vergeet u ook geen reisverzekering af te sluiten! TIP: Wilt u echt geen deal missen? Zet dan onze web app op uw mobiel. Dat gaat heel simpel.

Zelf u vakantie samenstellen?

U heeft geen geschikte reis gevonden of u stelt liever zelf uw vakantie samen? Maak dan gebruik van onze prijsvergelijkers, waarmee u bijna zeker uw vliegticket, uw hotel en de eventuele autohuur voor de laagst mogelijke prijs boekt. Die prijsvergelijker zoeken razendsnel bij meer dan 1200 partners wereldwijd naar die laagste prijs voor vliegtickets, hotelaanbiedingen en huurauto’s. TIP: Wilt u in het land van bestemming een rondreis maken dan is het vaak handiger -en vaak ook voordeliger- te vliegen naar ‘a’ en te vertrekken vanaf ‘b ’terug te vliegen. Voorbeeld: Wilt u Route 66 in de Verenigde Staten rijden die loopt van Chicago naar Los Angeles dan neemt u een ticket voor de heenreis naar Chicago, huurt u een auto die op het vliegveld voor u klaar staat en rijdt u naar Los Angeles waar u uw auto op het vliegveld weer inlevert en terug vliegt vanaf Los Angeles. U boekt uw vliegticket dan door bovenin de vliegticketvergelijker voor de optie multi-stad te kiezen. Handig toch?

VliegticketsAutoverhuurHotels


(Deals van vandaag onder de reclame)

DEALS VAN VANDAAG

Comments are closed.