Tickets naar EGYPTE – Vandaag o.a. SHARM EL SHEIKH €90 en HURGHADA €102

0

SNEL NAAR DE DEAL


Egypte in het kort
Met prachtige badplaatsen, luxe all inclusive resorts, altijd zonnig weer, een geweldige onderwaterwereld en een hoge dosis cultuur… Het is niet verrassend dat een vakantie in Egypte zo populair is. Ga je mee naar het land van de piramides, sfinxen en farao’s?
Het Afrikaanse Egypte – dat overigens maar ca. 5 uur vliegen is afhankelijk van je bestemming – is 25 keer zo groot als Nederland. Toch is maar slechts een klein deel van dit immense land bewoond. Sterker nog: zonder de Nijl, de langste rivier de wereld, zou Egypte bijna alleen maar uit woestijnlandschap bestaan.Nog steeds is er veel woestijn en in dit populaire land heerst dan ook een woestijnklimaat. Dit klimaat zorgt ervoor dat Egypte zelfs in de winter populair is; ook dan is het er nog aangenaam warm. In de zomer kan de temperatuur overdag oplopen tot boven de 30 graden, maar in de avonduren koelt het wel af. Voordelige pakketreis Egypte boeken? 
Voor u vertrekt

Voor €10.50 kunt u vanaf ieder station in Nederland met de trein naar Schiphol, vliegveld Eindhoven of Rotterdam. Gaat u liever met de auto dan kunt u een parkeerplek reserveren op Schiphol en de vliegvelden Eindhoven, Rotterdam, Brussel Zuid (Charleroi) en Brussel Zaventem. Mocht de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie niet bij de prijs zijn inbegrepen dan kunt u die transfer hier bijboeken of kunt u een auto huren. Vergeet u ook geen reisverzekering af te sluiten! TIP: Wilt u echt geen deal missen? Zet dan onze web app op uw mobiel. Dat gaat heel simpel.

Zelf u vakantie samenstellen?

U heeft geen geschikte reis gevonden of u stelt liever zelf uw vakantie samen? Maak dan gebruik van onze prijsvergelijkers, waarmee u bijna zeker uw vliegticket, uw hotel en de eventuele autohuur voor de laagst mogelijke prijs boekt. Die prijsvergelijker zoeken razendsnel bij meer dan 1200 partners wereldwijd naar die laagste prijs voor vliegtickets, hotelaanbiedingen en huurauto’s. TIP: Wilt u in het land van bestemming een rondreis maken dan is het vaak handiger -en vaak ook voordeliger- te vliegen naar ‘a’ en te vertrekken vanaf ‘b ’terug te vliegen. Voorbeeld: Wilt u Route 66 in de Verenigde Staten rijden die loopt van Chicago naar Los Angeles dan neemt u een ticket voor de heenreis naar Chicago, huurt u een auto die op het vliegveld voor u klaar staat en rijdt u naar Los Angeles waar u uw auto op het vliegveld weer inlevert en terug vliegt vanaf Los Angeles. U boekt uw vliegticket dan door bovenin de vliegticketvergelijker voor de optie multi-stad te kiezen. Handig toch?

VliegticketsAutoverhuurHotels


(Deals van vandaag onder de reclame)

DEALS VAN VANDAAG

Comments are closed.