Tickets naar POLEN – Vandaag o.a. WARSCHAU €19

0

SNEL NAAR DE DEAL


Polen in het kort

Wil jij graag op stedentrip naar een land vol bijzondere bezienswaardigheden en met een unieke cultuur? Ga dan op stedentrip Polen! De bijzondere steden van Polen vormen een leuke bestemming voor een heerlijk weekend weg. Je vliegt al binnen twee uur naar de dynamische hoofdstad Warschau of het sprookjesachtige Krakau. Beide steden staan samen met 13 andere Poolse plaatsen op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Zowel Warschau als Krakau heeft een historisch marktplein vol met gezellige terrasjes. Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan het concentratiekamp Auschwitz als je op stedentrip Polen bent. Wanneer je door het land trekt, voel je bijna het dynamische verleden van het land. Dankzij de geografische ligging is Polen een land vol samenvloeiing van Europese culturen geworden. Gooi het daarom eens over een andere boeg en boek een goedkope vakantie of stedentrip Polen!

Voor u vertrekt

Voor €10.50 kunt u vanaf ieder station in Nederland met de trein naar Schiphol, vliegveld Eindhoven of Rotterdam. Gaat u liever met de auto dan kunt u een parkeerplek reserveren op Schiphol en de vliegvelden Eindhoven, Rotterdam, Brussel Zuid (Charleroi) en Brussel Zaventem. Mocht de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie niet bij de prijs zijn inbegrepen dan kunt u die transfer hier bijboeken of kunt u een auto huren. Vergeet u ook geen reisverzekering af te sluiten! TIP: Wilt u echt geen deal missen? Zet dan onze web app op uw mobiel. Dat gaat heel simpel.

Zelf u vakantie samenstellen?

U heeft geen geschikte reis gevonden of u stelt liever zelf uw vakantie samen? Maak dan gebruik van onze prijsvergelijkers, waarmee u bijna zeker uw vliegticket, uw hotel en de eventuele autohuur voor de laagst mogelijke prijs boekt. Die prijsvergelijker zoeken razendsnel bij meer dan 1200 partners wereldwijd naar die laagste prijs voor vliegtickets, hotelaanbiedingen en huurauto’s. TIP: Wilt u in het land van bestemming een rondreis maken dan is het vaak handiger -en vaak ook voordeliger- te vliegen naar ‘a’ en te vertrekken vanaf ‘b ’terug te vliegen. Voorbeeld: Wilt u Route 66 in de Verenigde Staten rijden die loopt van Chicago naar Los Angeles dan neemt u een ticket voor de heenreis naar Chicago, huurt u een auto die op het vliegveld voor u klaar staat en rijdt u naar Los Angeles waar u uw auto op het vliegveld weer inlevert en terug vliegt vanaf Los Angeles. U boekt uw vliegticket dan door bovenin de vliegticketvergelijker voor de optie multi-stad te kiezen. Handig toch?

VliegticketsAutoverhuurHotels


(Deals van vandaag onder de reclame)

DEALS VAN VANDAAG

Comments are closed.