Tickets naar VERENIGD KONINKRIJK – Vandaag o.a LONDEN €16

0

SNEL NAAR DE DEAL


Engeland in het kort

Welkom in het land van Fish & Chips, cricket en Shakespeare! Engeland is een heerlijke vakantiebestemming waar je nooit uitgekeken raakt. Of je nou op vakantie of stedentrip Engeland gaat, er zijn genoeg bezienswaardigheden Engeland om te bewonderen. Zo zie je overal waar je kijkt rode telefooncellen en dubbeldekkerbussen. Een high tea mag eigenlijk niet ontbreken tijdens je bezoek aan het land. Als je dan toch op stedentrip Engeland bent, dan duik je natuurlijk ook even een typische pub in om te genieten van een hapje en een drankje. Een stedentrip Engeland kan natuurlijk direct online geboekt en geregeld. Dus wacht niet langer en stel jouw ideale stedentrip Engeland samen!

Voor u vertrekt

Voor €10.50 kunt u vanaf ieder station in Nederland met de trein naar Schiphol, vliegveld Eindhoven of Rotterdam. Gaat u liever met de auto dan kunt u een parkeerplek reserveren op Schiphol en de vliegvelden Eindhoven, Rotterdam, Brussel Zuid (Charleroi) en Brussel Zaventem. Mocht de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie niet bij de prijs zijn inbegrepen dan kunt u die transfer hier bijboeken of kunt u een auto huren. Vergeet u ook geen reisverzekering af te sluiten! TIP: Wilt u echt geen deal missen? Zet dan onze web app op uw mobiel. Dat gaat heel simpel.

Zelf u vakantie samenstellen?

U heeft geen geschikte reis gevonden of u stelt liever zelf uw vakantie samen? Maak dan gebruik van onze prijsvergelijkers, waarmee u bijna zeker uw vliegticket, uw hotel en de eventuele autohuur voor de laagst mogelijke prijs boekt. Die prijsvergelijker zoeken razendsnel bij meer dan 1200 partners wereldwijd naar die laagste prijs voor vliegtickets, hotelaanbiedingen en huurauto’s. TIP: Wilt u in het land van bestemming een rondreis maken dan is het vaak handiger -en vaak ook voordeliger- te vliegen naar ‘a’ en te vertrekken vanaf ‘b ’terug te vliegen. Voorbeeld: Wilt u Route 66 in de Verenigde Staten rijden die loopt van Chicago naar Los Angeles dan neemt u een ticket voor de heenreis naar Chicago, huurt u een auto die op het vliegveld voor u klaar staat en rijdt u naar Los Angeles waar u uw auto op het vliegveld weer inlevert en terug vliegt vanaf Los Angeles. U boekt uw vliegticket dan door bovenin de vliegticketvergelijker voor de optie multi-stad te kiezen. Handig toch?

VliegticketsAutoverhuurHotels


(Deals van vandaag onder de reclame)

DEALS VAN VANDAAG

Comments are closed.