Tickets naar MAROKKO – Vandaag o.a. FEZ €12

0

SNEL NAAR DE DEAL


Marokko in het kort

Marokko heeft maar liefst vier koningssteden. Door middel van een stedentrip Marokko kan je al deze spraakmakende steden eenvoudig bezoeken. Elke stad is voorzien van prachtige paleizen, indrukwekkende moskeeën en een eeuwenoude medina. Hierdoor heeft iedere koningsstad zijn eigen charme en recht op die bijzondere bijnaam. Dit merk je uiteraard ook tijdens een stedentrip Marokko. Zo hebben de vier koningssteden één ding met elkaar gemeen: ze lijken stuk voor stuk op het sprookjesachtige decor van een verhaal uit duizend-en-een-nacht! Een goedkope stedentrip Marokko is er één die je niet wil missen. Gelukkig hoef je niet ver te reizen naar Marokko. Door drie uur te vliegen bevind jij je al in dit bijzondere land van twee verschillende culturen. Boek daarom vandaag nog een onvergetelijke stedentrip Marokko!

Voor u vertrekt

Voor €10.50 kunt u vanaf ieder station in Nederland met de trein naar Schiphol, vliegveld Eindhoven of Rotterdam. Gaat u liever met de auto dan kunt u een parkeerplek reserveren op Schiphol en de vliegvelden Eindhoven, Rotterdam, Brussel Zuid (Charleroi) en Brussel Zaventem. Mocht de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie niet bij de prijs zijn inbegrepen dan kunt u die transfer hier bijboeken of kunt u een auto huren. Vergeet u ook geen reisverzekering af te sluiten! TIP: Wilt u echt geen deal missen? Zet dan onze web app op uw mobiel. Dat gaat heel simpel.

Zelf u vakantie samenstellen?

U heeft geen geschikte reis gevonden of u stelt liever zelf uw vakantie samen? Maak dan gebruik van onze prijsvergelijkers, waarmee u bijna zeker uw vliegticket, uw hotel en de eventuele autohuur voor de laagst mogelijke prijs boekt. Die prijsvergelijker zoeken razendsnel bij meer dan 1200 partners wereldwijd naar die laagste prijs voor vliegtickets, hotelaanbiedingen en huurauto’s. TIP: Wilt u in het land van bestemming een rondreis maken dan is het vaak handiger -en vaak ook voordeliger- te vliegen naar ‘a’ en te vertrekken vanaf ‘b ‘terug te vliegen. Voorbeeld: Wilt u Route 66 in de Verenigde Staten rijden die loopt van Chicago naar Los Angeles dan neemt u een ticket voor de heenreis naar Chicago, huurt u een auto die op het vliegveld voor u klaar staat en rijdt u naar Los Angeles waar u uw auto op het vliegveld weer inlevert en terug vliegt vanaf Los Angeles. U boekt uw vliegticket dan door bovenin de vliegticketvergelijker voor de optie multi-stad te kiezen. Handig toch?

VliegticketsAutoverhuurHotels


(Deals van vandaag onder de reclame)

DEALS VAN VANDAAG

Comments are closed.