Tickets naar OOSTENRIJK o.a WENEN €17

0

SNEL NAAR DE DEAL


Oostenrijk in het kort

Dat Oostenrijk een sneeuwzekere bestemming is met hoge bergtoppen en helderblauwe meren is natuurlijk al langer bekend. Maar wist je ook dat je er heel erg goed terecht kan voor een leuke stedentrip? Wenen is prachtig in zomer én winter en biedt een schat aan culturele hoogtepunten. Boek een goedkope vakantie Oostenrijk en geniet van opera en Wiener Melange!

Oostenrijk is rijk aan cultuur. De opera is wereldberoemd en het land heeft veel grote componisten opgeleid, waaronder Beethoven, Mozart en Strauss. Klassieke muziek speelt nog steeds een grote rol, iets wat je met name terug ziet in de hoofdstad Wenen. Ook de Oostenrijkse architectuur is de moeite waard. Jugendstil, Gotisch, Barok en modern wisselen elkaar af en vormen samen een smeltkroes van bouwstijlen. Voor een ontspannen traditie in een huiselijke sfeer ga je naar een sfeervol kaffeehaus. Je geniet er van koffie, de krant, een boek of een goed gesprek.

Liever alles vooraf geregeld? Boek een goedkope stedentrip Oostenrijk en geniet van opera en Wiener Melange!

Voor u vertrekt

Voor €10.50 kunt u vanaf ieder station in Nederland met de trein naar Schiphol, vliegveld Eindhoven of Rotterdam. Gaat u liever met de auto dan kunt u een parkeerplek reserveren op Schiphol en de vliegvelden Eindhoven, Rotterdam, Brussel Zuid (Charleroi) en Brussel Zaventem. Mocht de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie niet bij de prijs zijn inbegrepen dan kunt u die transfer hier bijboeken of kunt u een auto huren. Vergeet u ook geen reisverzekering af te sluiten! TIP: Wilt u echt geen deal missen? Zet dan onze web app op uw mobiel. Dat gaat heel simpel.

Zelf u vakantie samenstellen?

U heeft geen geschikte reis gevonden of u stelt liever zelf uw vakantie samen? Maak dan gebruik van onze prijsvergelijkers, waarmee u bijna zeker uw vliegticket, uw hotel en de eventuele autohuur voor de laagst mogelijke prijs boekt. Die prijsvergelijker zoeken razendsnel bij meer dan 1200 partners wereldwijd naar die laagste prijs voor vliegtickets, hotelaanbiedingen en huurauto’s. TIP: Wilt u in het land van bestemming een rondreis maken dan is het vaak handiger -en vaak ook voordeliger- te vliegen naar ‘a’ en te vertrekken vanaf ‘b ‘terug te vliegen. Voorbeeld: Wilt u Route 66 in de Verenigde Staten rijden die loopt van Chicago naar Los Angeles dan neemt u een ticket voor de heenreis naar Chicago, huurt u een auto die op het vliegveld voor u klaar staat en rijdt u naar Los Angeles waar u uw auto op het vliegveld weer inlevert en terug vliegt vanaf Los Angeles. U boekt uw vliegticket dan door bovenin de vliegticketvergelijker voor de optie multi-stad te kiezen. Handig toch?

VliegticketsAutoverhuurHotels


(Deals van vandaag onder de reclame)

DEALS VAN VANDAAG

Comments are closed.