Tickets naar IJSLAND – Vandaag o.a. REYKJAVIK €35

0

SNEL NAAR DE DEAL


Ijsland in het kort

Het magische noorderlicht, de prachtige fjorden en heerlijke warmwaterbronnen maken IJsland tot een unieke vakantiebestemming. Het land heeft fascinerende natuurschoonheden en een bijzonder leuke hoofdstad, Reykjavik. Bovendien is er genoeg te doen in IJsland. Ga op excursie IJsland om de Golden Circle te bewonderen of bezoek alle IJsland bezienswaardigheden door een auto te huren. Dit alles bereik je door maar 3 à 4 uur te vliegen naar IJsland. Dus ben jij nog nooit in IJsland geweest? Kan je niet wachten om op vakantie IJsland te gaan of wil je graag op stedentrip IJsland? Boek nu jouw goedkope vakantie IJsland en ga op ontdekkingsreis!

Voor u vertrekt

Voor €10.50 kunt u vanaf ieder station in Nederland met de trein naar Schiphol, vliegveld Eindhoven of Rotterdam. Gaat u liever met de auto dan kunt u een parkeerplek reserveren op Schiphol en de vliegvelden Eindhoven, Rotterdam, Brussel Zuid (Charleroi) en Brussel Zaventem. Mocht de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie niet bij de prijs zijn inbegrepen dan kunt u die transfer hier bijboeken of kunt u een auto huren. Vergeet u ook geen reisverzekering af te sluiten! TIP: Wilt u echt geen deal missen? Zet dan onze web app op uw mobiel. Dat gaat heel simpel.

Zelf u vakantie samenstellen?

U heeft geen geschikte reis gevonden of u stelt liever zelf uw vakantie samen? Maak dan gebruik van onze prijsvergelijkers, waarmee u bijna zeker uw vliegticket, uw hotel en de eventuele autohuur voor de laagst mogelijke prijs boekt. Die prijsvergelijker zoeken razendsnel bij meer dan 1200 partners wereldwijd naar die laagste prijs voor vliegtickets, hotelaanbiedingen en huurauto’s. TIP: Wilt u in het land van bestemming een rondreis maken dan is het vaak handiger -en vaak ook voordeliger- te vliegen naar ‘a’ en te vertrekken vanaf ‘b ‘terug te vliegen. Voorbeeld: Wilt u Route 66 in de Verenigde Staten rijden die loopt van Chicago naar Los Angeles dan neemt u een ticket voor de heenreis naar Chicago, huurt u een auto die op het vliegveld voor u klaar staat en rijdt u naar Los Angeles waar u uw auto op het vliegveld weer inlevert en terug vliegt vanaf Los Angeles. U boekt uw vliegticket dan door bovenin de vliegticketvergelijker voor de optie multi-stad te kiezen. Handig toch?

VliegticketsAutoverhuurHotels


(Deals van vandaag onder de reclame)

DEALS VAN VANDAAG

Comments are closed.