4* Cruise Noorse Fjorden & steden – 12 Dagen €799 inclusief vliegreis + volpension aan boord

0

TOPDEAL! Absoluut nergens voordeliger, kijk en vergelijk gerust! Boek nu deze heerlijk cruise! Deze zomer vaart vaart de Costa Fortuna meerdere prachtige routes naar de Noorse Fjorden & steden. En hoe gemakkelijk? Je vertrekt vanuit IJmuiden of Amsterdam en komt hier weer aan! Aan boord van dit 4-sterren cruiseschip verblijf je op basis van volpension, waarbij ontbijt, lunch en diner inbegrepen zijn. Wacht niet langer om de schoonheid van Noorwegen te ontdekken en vaar mee! VOL=VOL!

Deze CRUISE deal is inclusief volpension aan boord. Op de reis zijn de voorwaarden van Stichting Garantiefonds Reizen (SGR) van toepassing. Dat maakt dat u geen enkel financieel risico loopt mocht de reis onverhoopt niet door kunnen gaan. U boekt dus 100% veilig. U heeft nu de laagste prijs. Snel boeken is dan ook aanbevolen, want prijzen in de reiswereld kunnen snel wijzigen.

EN NU SNEL NAAR DEZE DEAL

Comments are closed.