CORFU – 8 Dagen €259 inclusief vlucht + transfers + 3* Govino Bay Corfu

0

Voor een ontspannen vakantie op Corfu ga je naar het driesterren Govino Bay Corfu. Relax aan het zwembad, bestel een drankje aan de poolbar of geniet van lekkernijen in het restaurant. Een dagje op pad? Corfu-Stad is binnen handbereik! Govino Bay Corfu ligt op een steenworp afstand van een kiezelstrand. In de directe omgeving vind je enkele restaurants, bars en winkels, evenals een bushalte en taxistandplaats. Het centrum van het gezellige Gouvia is daarnaast op loopafstand vinden. Dit is dé plek om te smullen bij één van de Griekse tavernes. Een dagje op pad? De hoofdstad Corfu-Stad ligt op ca. 10 km van Govino Bay Corfu biedt prachtige gebouwen, tal van musea en vooral veel sfeer.

Deze Griekenland deal is inclusief de vlucht en of hotel of appartement. Op de reis zijn de voorwaarden van Stichting Garantiefonds Reizen (SGR) van toepassing. Dat maakt dat u geen enkel financieel risico loopt mocht de reis onverhoopt niet door kunnen gaan. U boekt dus 100% veilig. U heeft nu de laagste prijs. Snel boeken is dan ook aanbevolen, want prijzen in de reiswereld kunnen snel wijzigen.

EN NU SNEL NAAR DEZE DEAL


Comments are closed.