€947 – Mei – 13 Dagen JOMTIEN THAILAND vlucht + 4* Pinnacle Grand Jomtien Resort + Ontbijt (kw 8.0)

0

Het Pinnacle Grand Jomtien Resort and Beach Club ligt een een eigen privéstrand in Na Jomtien, beschikt over comfortabele accommodaties en biedt een gastvrije service. Er is gratis WiFi in de kamers en de openbare ruimtes. De kamers zijn ingericht met houten meubels en beschikken over een balkon of een terras. Ze zijn tevens uitgerust met airconditioning en een eigen badkamer. U kunt 24 uur per dag gebruikmaken van roomservice. Neem een verfrissende duik in het zwembad of geniet van de zon met een lekker drankje aan de bar. Om nieuwe energie op te doen, kunt u trainen in het fitnesscentrum of een partijtje tennissen. U kunt zelfs leren duiken bij het Pinnacle Grand Jomtien. Voor zon en zee kunt u terecht op het strand.

Deze deal is inclusief de vlucht en hotel of appartement. Op de reis zijn de voorwaarden van Stichting Garantiefonds Reizen (SGR) van toepassing. Dat maakt dat u geen enkel financieel risico loopt mocht de reis onverhoopt niet door kunnen gaan. U boekt dus 100% veilig. U heeft nu de laagste prijs. Snel boeken is dan ook aanbevolen, want prijzen in de reiswereld kunnen snel wijzigen.

SNEL NAAR DEZE DEAL

MEER DEALS BIJ ONZE PARTNERS


Homepage - D-reizenComments are closed.