€2099 voor 13-daagse Ontdekkingscruise Alaska inclusief vliegreis, hotelnacht Vancouver & alle transfers

0

(Beeld: CP)

Ontdek het bijzondere Alaska tijdens deze indrukwekkende 13-daagse ontdekkingscruise! Stap van juni t/m september aan boord van de wereldberoemde en nostalgische 4*+ Queen Elizabeth, van de Engelse toprederij Cunard, voor een onvergetelijke reis en laat je betoveren door de adembenemende schoonheid van Alaska. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke reis of een ontspannende vakantie, een cruise naar Alaska is de perfecte keuze! Dus waar wacht je nog op. Boek nu en dompel jezelf onder in de wonderen van Alaska…

Op de reis zijn de voorwaarden van Stichting Garantiefonds Reizen (SGR) van toepassing. Dat maakt dat u geen enkel financieel risico loopt mocht de reis onverhoopt niet door kunnen gaan. U boekt dus 100% veilig. U heeft nu de laagste prijs. Snel boeken is dan ook aanbevolen, want prijzen in de reiswereld kunnen snel wijzigen.

SNEL NAAR DE DEAL

MEER DEALS BIJ ONZE PARTNERS


Homepage - D-reizenComments are closed.