€463 – April – 13 Dagen COSTA BRAVA vlucht + 4* Odissea Park Appartement (kw 8.3)

0

Odissea Park is een fantastische optie als je een voordelige vakantie aan de Costa Brava wilt vieren. In de badplaats Santa Susanna waar dit 4-sterren appartementencomplex ligt, is de sfeer gemoedelijk. Rustzoekers zullen het hier erg fijn hebben! Kom lekker tot rust bij het heerlijke buitenzwembad en verken op je gemak de omgeving in Santa Susanna. De fijne appartementen én de ligging dicht bij het strand maken van Odissea Park een toplocatie.

Deze deal is inclusief de vlucht en hotel of appartement. Op de reis zijn de voorwaarden van Stichting Garantiefonds Reizen (SGR) van toepassing. Dat maakt dat u geen enkel financieel risico loopt mocht de reis onverhoopt niet door kunnen gaan. U boekt dus 100% veilig. U heeft nu de laagste prijs. Snel boeken is dan ook aanbevolen, want prijzen in de reiswereld kunnen snel wijzigen.

SNEL NAAR DEZE DEAL

MEER DEALS BIJ ONZE PARTNERS


Homepage - D-reizenComments are closed.